Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

TO ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟ 1992 ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ''Η ΓΡΑΠΤΗ ΜΑΣ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΙΣ ΤΗΣ'' ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΟΥ ΓΛΩΣΣΙΚΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΞΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ * Βιβλιοπωλείο Ιωάννου Χρ. Γιαννάκενα Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ  Χαρ. Τρικούπη 14, τ.κ. 106 79 ΑΘΗΝΑ * Τηλ. 210 3628976 - 210 6440 021 και τοτ. 210 3638435 www.hellasbooks.gr και:
https://ekdoseispelasgos85.blogspot.com/ 
email:acroceramo@hellasbooks.gr facebook: ΠΕΛΑΣΓΟΣ – ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΩΝ ΤΩΝ
ΕΚΔΟΣΕΩΝ


Ελλάδα 1992. Εσχάτη ώρα. Τα οχυρά καταρρέουν το ένα μετά το άλλο. Η πολυμέτωπη επίθεση των οπαδών του Σκότους σ' όλη της την αγριότητα ενάντια στή μοναδική ακτίνα του Φωτός που απέμεινε σ΄ αυτή τήν τραγική γωνιά του κόσμου.
Κάθε εκδήλωση της ζωής μας έχει διαβρωθεί ή έχει πέσει στά χέρια σχημάτων καί κινήσεων πού εμπνέονται και κατευθύνονται από την Υπονόμευση. Υπό το πρόσχημα του προοδευτισμού και του νεωτερισμού διεξάγεται το λαθρεμπόριο των μεγαλυτέρων  παραποιήσεων : Παραχάραξη, αλλοίωση και αποσιώπηση της Ιστορίας μας, εκβαρβάρωση και ισοπέδωση της Ελληνικής Γλώσσας, ευτελισμός του Σχολείου, εξιδανίκευση των μαζών και αποθέωση του περιθωρίου, αποσκορακισμός των ιδανικών και χλευασμός κάθε αξίας.
Η Υπονόμευση εξαπέλυσε την επίθεση της μετά από ιδεολογική προπαρασκευή τουλάχιστον 100 ετών. Σ΄ αυτόν τόν τόπο, οι λίγες και απομονωμένες πνευματικές αντιστάσεις τώρα μόλις αρχίζουν να συνειδητοποιούν τόν επί θύραις όλεθρο, γιατί απλούστατα επί χρόνια η Υπονόμευση αποσυνέθετε τα ιδεολογικά και πνευματικά τους ερείσματα.
Όμως η Ιστορία διδάσκει ότι ελάχιστοι άξιοι αρκούν να συντρίψουν τούς πολλούς ανάξιους μέ μόνη τήν πίστη στήν αγνοημένη Δύναμή τους που δέν είναι άλλη από τό Ελληνικό Πνεύμα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου