Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ τ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥ κ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΥ «ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1967 - 1973 * Επανάσταση ή “Χούντα”;» Η ΝΕΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΤΟΥ Ι.ΓΙΑΝΝΑΚΕΝΑ

Μία καθηλωτική προσωπική μαρτυρία ενός στελέχους του καθεστώτος της 21ης Απριλίου και προσωπικού συνεργάτου του Γεωργίου Παπαδοπούλου.
Ο Χρίστος Μίχαλος διετέλεσε Γενικός Γραμματεύς του Υπουργείου Βιομηχανίας και του Υπουργείου Γεωργίας, Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Περιφερειακός Διοικητής Θεσσαλίας. Μέσα από τις θέσεις αυτές γνωρίσθηκε προσωπικά με τον Γεώργιο Παπαδόπουλο και έζησε πρόσωπα και καταστάσεις της εποχής εκείνης, όσο ελάχιστοι.
Το έργο του αυτό, αποτελεί μία “κατάθεση ψυχής”, στην οποία αποκαλύπτει ντοκουμέντα, ανέκδοτες μαρτυρίες και εντελώς άγνωστα γεγονότα της περιόδου. Ο Χρ. Μίχαλος καταφέρνει να διαφωτίσει πολλές ανεξερεύνητες πτυχές και να ερμηνεύσει γεγονότα που μέχρι σήμερα αναζητούν οι ιστορικοί ερευνητές.
Πρόκειται για μία αποκαλυπτική πρωτογενή μαρτυρία, πολύτιμη για τον ιστορικό του μέλλοντος, καθώς και για κάθε Έλληνα που ενδιαφέρεται για γεγονότα που σημάδευσαν ανεξίτηλα την σύγχρονη Ιστορία μας. 


www.hellasbooks.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου