Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΧΕ ΣΤΟ POLIS ART CAFE Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ ''ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ'' ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΠΕΛΑΣΓΟΣ - ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Του Σπύρου Δημητρίου

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, χθες Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017 στο Polis Art Café, στην Αθήνα, η παρουσίαση του βιβλίου του καθηγητή φιλοσοφίας στο πανεπιστήμιο του Αιγαίου Κωνσταντίνου Ρωμανού, με τίτλο «Από την Εθνοκτονία στην Αφύπνιση – Αντίλογος στη Σοφιστική της Νέας Τάξης» από τις εκδόσεις ΠΕΛΑΣΓΟΣ.

Αποτελεί ουσιαστικά την συνέχεια του πρώτου βιβλίου του καθηγητή Ρωμανού με τίτλο «Εθνοκτονία εν εξελίξει» που κυκλοφόρησε το 2008 από τον ίδιο εκδοτικό οίκο.
Το νέο πόνημα του Κωνσταντίνου Ρωμανού βάζει πιο βαθιά το μαχαίρι στο κόκκαλο της προσπάθειας μετατροπής την ελληνικής κοινωνίας σε πολυπολιτισμική διαπραγματευόμενος όλες τις πτυχές της που αποτελούν μέρος αυτού που ονομάζουμε ή ορίζουμε ως παγκοσμιοποίηση . Η Ευρωπαική Ένωση κατά των Εθνών, η νόθευση της ελληνικότητας, η πολιτική ορθότητα ως ψυχολογικός πόλεμος,, το πιλοτικό πρόγραμμα εποικισμού της Ευρώπης, αναστοχασμός επί του ελληνικού ζητήματος, ταυτότητες φύλλων, λαθρομετανάστευση κ.α είναι μερικά από θέματα που ο ίδιος ο καθηγητής καταπιάνεται με επιστημοσύνη αλλά και λαικότητα για να γίνει κατανοητό το βιβλίο απ’ όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτως πνευματικού υποστρώματος. Εξαιρετικοί ομιλητές πλαισίωσαν την παρουσίαση αυτού του βιβλίου, διαπραγματευόμενοι τα κορυφαία θέματα που βάζει με την γραφίδα και τον φιλοσοφικό του στοχασμό ο Κωνσταντίνος Ρωμανός. Ο δημοσιογράφος και πολιτικός/οικονομικός αναλυτής Δημήτρης Γιαννόπουλος που έχει προλογίσει το βιβλίο, ο Παναγιώτης Λιάκος αρθρογράφος της εφημερίδας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» και συγγραφέας και ο Διδάκτωρ της Γεωπολιτικής και καθηγητής Γεωστρατηγικών ζητημάτων στην σχολή Εθνικής Άμυνας Γιώργος Φίλης, προσπάθησαν και κατάφεραν να αναδείξουν την σκέψη του καθηγητή Ρωμανού, όπως αυτή αποτυπώνεται μέσα στις σελίδες του βιβλίου αλλά και τους κινδύνους που απορρέουν από την παρατεταμένη κοινωνική αδιαφορία για αυτά που συμβαίνουν στον τόπο μας. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο συγγραφέας που ανέφερε ενδεικτικά τη μεθοδολογία και τη σοφιστεία που ακολουθεί η νεοταξίτικη κυριαρχία για να μπορέσει να πετύχει αυτή η μεταστροφή ή καλύτερα την αποδόμηση ανθρώπων και λαών και ιδιαίτερα για αυτά που αφορούν εμάς τους Έλληνες και την πατρίδα μας.
Την παρουσίαση, επίσης, προλόγισαν, ο πάντα αγαπητός και φιλόξενος Βασίλης Χατζηιακώβου του Polis Art Café, και ο εκδότης Γιάννης Γιαννάκενας.
Τέλος τον συντονισμό της παρουσίασης του βιβλίου την είχε ο γράφων Δρ Σπύρος Δημητρίου αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ενημερώσεως επι των Εθνικών Θεμάτων

Την κάλυψη της εκδήλωσης έκανε το μέλος της Επιτροπής Ενημερώσεως επι των Εθνικών Θεμάτων Βασίλειος Στύλιανέσης διαχειριστής της ιστοσελίδας Αιώνια Ελληνική Πίστη.                            







ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου