Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ 2ης ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ ''ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ'' ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ


Ο Δήμος Ασπροπύργου εγκαινίασε την 11η χρονία του Ανοικτού Πανεπιστημίου που λειτουργεί με μεγαλή επιτυχία στα πλαίσια του Δήμου. Ένας επιτυχημένος θεσμός που με την συμμετοχή του ΑΤΤΙΚΑ ΤV όπου αναμεταδίδονται οι περισσότερες ομιλίες τηλεοπτικά, πραγματικά αποτελεί πρωτοπορεία.

Οι "Εκδόσεις ΠΕΛΑΣΓΟΣ" νιώθουν ξεχωριστή τιμή που ο Δήμος απεφάσισε να καλέσει τον εξαίρετο καθηγητή Φιλοσοφίας κ. Κ. Ρωμανό να μιλήσει με αφορμή της βελτιωμένης επανακυκλοφορίας (εντός ενός έτους) του αποκαλυπτικού βιβλίου του "Από την ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ στην ΑΦΥΠΝΙΣΗ - Αντίλογος στη Σοφιστική της Νέας Τάξης". Τον κ. Ρωμανό προλόγησε ο διευθύνων του Ανοικτού Πανεπιστημίου κ. Μπουραντάς και την εναρκτήρια ομιλία των σπουδών εκφώνησε ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Μελετίου.
Οι ερωτήσεις που ακολούθησαν την ομιλία του κ. Ρωμανού μαρτυρούν το μεγάλο ενδιαφέρον που προκάλεσε σε όλους τους συμμετέχοντες.
ΕΥΓΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ. Καθοριστική η συμβολή του κ. Αθαν. Χούπη.






ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ : https://www.hellasbooks.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου